eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Categories:

Zucca al rozmarino - Тыква с розмарином - Pumpkin with rosemary



Привет! Сегодня у меня очередное итальянское блюдо. Простое в исполнении, полезное и очень ароматное! Приступаем:

[English version]
Hallo! Today I have yet another Italian dish. Simple to make, healthy and full-flavored! Let's begin:
for 3-4 servings
500 gr of peeled pumpkin
1 garlic clove
2 tbsp of olive oil
1/3 of glass of white wine
few rosemary sprigs
salt and pepper to your taste
Cut pumpkin into small pieces. Chop the garlic.
Pour oil into a pan, add pumpkin and garlic. Cook for 2-3 minutes on low heat. Pour wine, add salt and pepper.
Cover the pan with a lid and cook for 15-20 minutes until pumpkin becomes soft.
Chop rosemary sprigs.
Put pumpkin into serving plates and sprinkle some rosemary over the top of the pumpkin. It's ready to be served to the table!
Bon appetite!


на 3-4 порции

500 г очищенной тыквы
зубчик чеснока
2 ст/л ол масла
1/3 стакана белого вина
несколько веточек розмарина
соль и перец по вкусу

Тыкву нарезать небольшими кусочками. Чеснок мелко измельчить.
В сотейник влить масло, добавить тыкву и чеснок. Готовить тыкву 2-3 минуты не небольшом огне. Влить вино в сотейник , добавить соль и перец.
Сотейник накрыть крышкой и готовить минут 15-20 до мягкости тыквы.

Розмарин мелко измельчить.

Готовую тыкву выложить в порционные тарелки, присыпать розмарином и подавать к столу!

Приятного аппетита!!!
Tags: english, веган, гарнир, тыква, чеснок
Subscribe

Posts from This Journal “тыква” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 1 comment