eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Pancotto - хлебный суп



Добрый день! Продолжаем изучать кухню Тосканы) Сегодня будем готовить очень простой и быстрый хлебный суп. Мне очень понравился, надеюсь понравится и вам:

[English version]
Hallo! We will continue studying cuisine of Toscana today!) We will cook really simple and fast bread soup. I like it and hope you enjoy it too: Good afternoon! We continue to study the cuisine of Tuscany) Today, we will prepare a very simple and quick bread soup. I really liked, I hope you'll like:
for 4 servings
6-8 pieces of bread
4 garlic cloves
few sage leaves or any other kind of herbs
2 tbsp of olive oil
salt and pepper to your taste
4 glasses of vegetable brotha
3-4 tbsp of grated pecorino / parmesan
Poach chopped garlic with sage leaves (you can take them out later) in the olive oil, add broth and let boil. Make bread crumbs and add to the pot. Lower the heat and cook for another 10 minutes.
Add salt, pepper and grated cheese, stir.
Pour into serving bowls; add few drops of olive oil and sage leaf for decoration and cheese if you like.
Serve warm!
Bon appetite!

на 4 порции

6-8 кусочков хлеба
4 зубчика чеснока
несколько листьев шалфея или др любой травки
2 ст/л ол масла
соль и перец по вкусу
4 стакана овощного бульона
3-4 ст/л тертого пеккорино/пармезана

На ол масле припустить немного измельченный чеснок с листьями шалфея(которые можно потом вынуть) , добавить бульон и довести до кипения. Хлеб раскрошить на мелкие кусочки и добавить в кастрюлю. Уменьшить огонь и готовить около 10 минут.
Добавить соль, перец, тертый сыр , перемешать.
Разлить суп по тарелкам, в каждую капнуть ол масла, добавить листик шалфея для декора и по желанию немного сыра.
Подавать теплым!

Приятного аппетита!!!


Tags: english, итальянская кухня, лакто, суп, сыр, хлеб, шалфей
Subscribe

Posts from This Journal “итальянская кухня” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments