eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Category:

Тарт с кремом из запеченных перцев - Tart with baked pepper cream



Добрый день! Сегодня у нас душевная домашняя выпечка - вкусный и нежный тарт из серии как я люблю просто!)


[English Version]
Hallo! Today we are having home felt baking – tasty and tender tart, as simple as I like!)
20-22 sm pie
Premade puff or shortcrust pastry
800gr of sweet pepper
2 garlic cloves
2 eggs
salt and pepper to your taste
2-3 tbsp of olive oil
2 chili
100 gr of soft goat cheese (optional)
Bake peppers in oven at 220-250С. Wrap tight in a plastic bag and let stay for 10-15 minutes. Peel them and remove seeds and then let cool completely.
Make puree of peppers with garlic in a blender.
Whip eggs to soft peaks, add cheese, pepper puree, olive oil and salt and pepper. Mix all ingredients.
Roll out the dough and pour filling on top.
Bake the pie in the oven at 180C for 30 minute until dough becomes golden brown.
Let cool, cut and serve to the table!
Bon Appetite

на пирог 20-22 см

готовое песочное/слоеное тесто

800 г сладкого перца
2 зубчика чеснока
2 яйца
соль и перец по вкусу
2-3 ст/л ол масла
2 чили
100 г козьего мягкого сыра(опционально)

Перцы запечь в духовке при 220-25-С. Завернуть в пакет и дать "запарится" Снять кожицу, удалить семена и дать полностью остыть.
Перцы с чесноком пюрировать в блендере.
В миске взбить слегка яйца, добавить сыр, пюре из перцев, влить ол масло, посолить и поперчить. Перемешать до однородности.
Тесто раскатать, наколоть вилкой и вылить начинку.
Выпекать пирог при 180С минут 30 пока тесто не станет золотистым.

Остудить, нарезать и подавать к столу!

Приятного аппетита!!!

Tags: english, веган, лакто, овощи, перец, пирог, сыр
Subscribe

Posts from This Journal “пирог” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments