eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Frittata all'arentina - Фритата из Ареззо (готовлю с помощью посуды iCookTM)



Добрый день, друзья! Сегодня вместе с посудой iCookTM будем готовить вкусный  и сытный итальянский завтрак. Эта вариация соединяет в себе 2 мои любимые яичницы - фритату и шакшуку (по крайней мере мне так кажется). Интересно и очень вкусно! Рекомендую:

[English version]
Hallo to all of my friends! Today we are cooking with iCookTM cookware tasty and rich Italian breakfast. It combines two of my favorite egg-dishes - frittata and shakshuka (at least it seems like that to me). Interesting and really good! I recommend:
For 2 servings
3 eggs
2 tbsp of milk / water
1 tbsp of flour
1 onion
1 garlic clove
1 carrot
1 sweet pepper
1 chili
400 gr of tomatoes
salt and pepper to your taste
1 tbsp of olive oil
Greens if you like
frying pans iCookTM with nonstick coating
Firstly, get vegetables ready.
Chop onion and garlic.
Cut into dice carrot, sweet pepper and chili.
Cut tomatoes.
Slightly beat up eggs in a bowl with flour and milk.
Put all of the vegetables (except for tomatoes) in large-diameter frying pan and let stay on medium heat. Cook for 4 minutes and then add tomatoes and spices to your taste. Cover with a lid in 1-2 minutes. Cook for 10 more minutes.
Meanwhile warm up second frying pan.Pour egg mixture, lower heat to medium level and cover with a lid. Toss frittata in 3-4 minute to another side, cover again with a lid and remove pan to the side.
Cut frittata in dice.
Add frittata to frying pan with vegetable, add oil and let stay under lid for couple of minutes. Do not turn on heat on cooker.
Serve breakfast to the plate, decorate with greens and salad mix. You are ready to go!
Bon appetite!
That's an easy breakfast for you to cook, it's simple and fast. As you can see once again we used no oil while cooking on frying pan iCookTM with nonstick coating Duramic. Omlette was cooked properly, slided easily and did not stick to the pan.
Optitemp technology let us cook vegetables and omlette without using a stove. High endurance metals distribute heat evenly along the pan surface that allows keeping the heat for a longer time (comparing to traditional frying pan). I've been using it for a long time at my kitchen and can assure you that it helps you to cook faster and to keep the taste and flavor of all foods.
Hich-tech and multi-functional iCookTM cookware gives you endless possibilities for cooking experiments, making your life easier and turning cooking into fun!
To check iCookTM website for available cookware products, go to http://www.amway.ua/ru/nashi-marki/icook-ru#tab=1


на 2 порции

3 яйца
2 ст/л молока/воды
1 ст/л муки

1 луковица
1 зубчик чеснока
1 морковь
1 перец
1 чили
400 г томатов
соль и перец по вкусу
1 ст/л ол масла
зелень по желанию

сковороды iCookTM с антипригарным покрытием





Для начала подготавливаем овощи.
Лук и чеснок мелко искрошить.
Морковь, перец и чили нарезать небольшим кубиком.
Томат порубить.

Яйца слегка взбить с миске с мукой и молоком.





В сковороду большего диаметра выложить все овощи(кроме томатов) и отправить на средний огонь. Готовить -4 минуты, затем добавить томаты, пряности по желанию. Через 1-2 минуты накрыть сковороду крышкой. Готовить 10 минут.

Тем временем разогреть вторую сковороду. Вылить яичную смесь и убавив огонь до среднего накрыть крышкой. Через 3-4 минуты перевернуть фритату и вновь накрыть крышкой, убрав сковороду с огня.
Фритату нарезать квадратиками.
Переложить фритату в сковороду с овощами, добавить масло.перемешать и дать постоять под крышкой уже без нагрева несколько минут.





Выложить завтрак в порционные тарелки, украсить зеленью или листьями салата и подавать к столу!



Приятного аппетита!!!

Вот такой очень простой, но при этом интересный и вкуснейший завтрак мы приготовили. Как вы видите в сковородах iCookTM с антипригарным покрытием Duramic очередной раз готовили совершенно без масла. Омлет прекрасно приготовился, легко скользил и ничего не прилипло.
Технология Optitemp позволила нам довести овощи и омлет до готовности без участия плиты. Высокопрочные металлы равномерно распределяют тепло по всей поверхности посудины и сохраняют температуру длительное время(в сравнении с традиционной посудой). Все продукты в посуде iCookTM готовятся быстрее, ароматнее и вкуснее - проверенно годами практики на моей кухне).

Высокотехнологичная многофункциональная посуда iCookTM открывает практически безграничные возможности для кулинарных экспериментов, облегчая нам жизнь и позволяя ловить кайф на кухне!

Ознакомиться с ассортиментом посуды iCook можно, как всегда, на официальном сайте: http://www.amway.ua/ru/nashi-marki/icook-ru#tab=1

Tags: english, icooktm, завтрак, итальянская кухня, лук, ово, перец, томаты, чеснок, чили
Subscribe

Posts from This Journal “завтрак” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments