eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Category:

Салат из цветной капусты с гранатом - Roasted cauliflower salad with hazelnuts and pomegranate



Привет! Сегодня у меня для вас замечательный очень вкусный салат! Казалось бы привычные ингредиенты - но вместе играют прекрасную партию! Рекомендую:

[English version]Hi! Today I have a wonderful and delicious salad for you! It should seem, the habitual ingredients, but together make a great party! Recommend:

1 head cauliflower
4 tbsp olive oil
2-3 tbsp of pomegranate seeds
handful of roasted hazelnuts
small bunch of greens
1 stalk of celery
pinch of cinnamon
1 tbsp of vinegar (preferably sherry)
1 tsp of date syrup/maple syrup/honey
salt and pepper

Disassemble cauliflower on inflorescences and blend together with olive oil. Put in ovenproof pan and bake at 200-220 C for half an hour. Periodically stir the cauliflower - it should brown. Cool down a bit ready cauliflower.
Chop celery and greens.
Combine all the ingredients for the salad in a bowl, add vinegar, spices, syrup and stir.

Bring to the table!

Bon appétit!!!



1 кочан цв капусты
4 ст/л ол масла
2-3 ст/л зерен граната
горсть обжаренного фундука
небольшой пучок зелени
1 стебель сельдерея
щепотка корицы
1 ст/л уксуса(лучше хересного)
1 ч/л финикового сиропа/кленового сиропа/меда
соль и перец

Капусту разобрать на соцветия и перемешать с маслом. Выложить в жаропрочную форму и отправить запекать при 200-220С на пол часа. Периодически перемешиваем капусту - она должна зарумянится. Готовую капусту немного остудить.
Сельдерей и зелень измельчить.
В миске смешать все ингредиенты для салата, добавить уксус, пряности, сироп и перемешать.

Подавать к столу!

Приятного вам аппетита!!!


Tags: english, веган, гранат, капуста, орехи, салат
Subscribe

Posts from This Journal “веган” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 4 comments