eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Category:

Салат с кольраби и йогуртом - salad with yoghurt and kohlrabi



Добрый день! Сегодня Будем готовить с вами полезный, вкусный и простой в исполнении салатик. Скажем нет майонезу и тяжелым заправкам) Очень вам рекомендую:

[English version]Good afternoon! Today, we will be ready with you a useful, tasty and simple in execution salad. Say No to mayonnaise and heavy salad dressings :) strongly suggest that you:

for 3 servings

1 head kohlrabi
150g Greek yoghurt
1-2 tbsp sour cream (optional)
salt and pepper to taste
juice and zest of 1/3 lemon
2-3 tbsp olive oil
1 clove of garlic
a small bunch of lettuce (mung bean, arugula)
a few sprigs of mint

Cabbage peel and cut into small cubes.
In a bowl, mix the crushed clove of garlic, lemon juice and zest, olive oil, half the chopped mint, salt, pepper, yogurt and sour cream.
In a salad bowl mix cabbage, lettuce, mint leaves and the rest of the sauce.
Serve, if desired, sprinkled a pinch of Sumac powder

Bon Appetit !!!




на 3 порции

1 кочан кольраби
150 г греческого йогурта
1-2 ст/л сметаны(опционально)
соль и перец по вкусу
сок и цедра 1/3 лимона
2-3 ст/л ол масла
1 зубчик чеснока
небольшой пучок салата(маш, руккола)
несколько веточек мяты

Капусту очистить и нарезать небольшим кубиком.
В миске смешать измельченный зубчик чеснока, лимонный сок и цедру, ол масло, половину измельченной мяты, соль перец, йогурт и сметану.
В салатнике смешать капусту, листья салата, остаток листьев мяты и соус.
Подавать к столу при желании присыпав щепоткой сумаха

Приятного аппетита!!!


Tags: english, капуста, лакто, мята, салат
Subscribe

Posts from This Journal “салат” Tag

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments