?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry



Привет! Сегодня у меня вновь для вас простой рецепт с использованием кольраби, которая на мой взгляд очень недооценена в наших краях) Приступаем:

[english version]Hello! Today I once again for you a simple recipe using  kohlrabi , which in my opinion is very undervalued in our area) Getting Started:

For 2-3 servings

1 head kohlrabi
a pinch of salt and pepper
3-4 tbsp of vegetable oil

200 ml tomatoes in own juice
1 red onion
1 clove of garlic
1 chilli (optional)
1/2 tsp thyme
pinch of sugar
salt and pepper to taste
1 tbsp olive oil

kohlrabi cut into small cubes and fry over medium heat stirring occasionally until done (until kohlrabi will be golden and soft)

Onions, garlic and chilli and chop simmered in the olive oil. Add tomatoes and all other ingredients. Simmer over medium heat for 10 minutes.
Put the sauce in a la carte dishes, fried cabbage on top, garnish with green leaves and ready to serve!

Enjoy your meal !!!


на 2-3 порции

1 кочан кольраби
щепотка соли и перц
3-4 ст/л растительного масла

200 мл томатов в с/с
1 красная луковица
1 зубчик чеснока
1 чили(опционально)
1/2 ч/л тимьяна
щепотка сахара
соль и перец по вкусу
1 ст/л ол масла

комбайн Gorenje
блендер Gorenje

Капусту  с помощью комбайна нарезать мелким кубиком и обжаривать на среднем огне помешивая до готовности(пока не станет золотистой и мягкой)

Лук, чеснок и чили измельчить и припустить на ол масле. Добавить томаты и все остальные ингредиенты. Тушить на среднем огне 10 минут. Пюрировать соус с помощью погружного блендера.
Выложить соус в порционные тарелки, сверху жаренную капусту, украсить листьями зелени и подавать к столу!

Приятного вам аппетита!!!

Этот и другие рецепты вы можете найти на сайте - http://homeidealist.gorenje.ua/



Posts from This Journal by “gorenje” Tag

Profile

my_happyfood
eduard nasyrov

Latest Month

September 2018
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Tags

Powered by LiveJournal.com