eduard nasyrov (my_happyfood) wrote,
eduard nasyrov
my_happyfood

Киш со спаржей, перцем и томатами (Quiche with asparagus, olives, roasted peppers and tomatoes)



Обожаю овощные пироги - они простые в приготовлении и всегда выручают. Все что есть под рукой можно использовать! Повторюсь - ОБОЖАЮ)))

любимое песочное тесто
1 средний томат
10 стеблей спаржи
1 запеченый и очищенный от кожицы красный перец
1 маленькая баночка маслин
3 яйца
200 мл сливок 20%
соль
перец
1 ч/л итальянских трав
150 гр твердого сыра

Все как всегда - тесто раскатать, уложить в форму, сделать наколы вилкой.  Застелить пергаментом и насыпав гороха или фасоли отправится выпекаться 15 минут при 200с,  убрать груз и выпекать еще 10 минут.
Тем временем смещать яйца,соль ,пряности и сливки.
На основу пирога  выложить начинку - на дно тертый сыр(немного оставить для присыпки сверху), сверху перец, спаржу и маслины без косточки.
Залить яично-сливочной смесью, присыпать оставшимся сыром. Сверху выложить дольки томата.
Запекать при 180 С минут 25-35 в зависимости от работы духовки.

Вот и все - и теплый и холодный - пирог праздник))

Приятного вам аппетита!!

Quiche with asparagus, olives, roasted peppers and tomatoes

I adore vegetable pies - they are simple to make and always can come to the rescue. You can use everything you have in your fridge! And I say it again – I ADORE)))

favorite shortcrust pastry

1 medium tomato

10 asparagus spears

1 roasted and peeled red peppers

1 small can of olives

3 eggs

200 ml of cream 20% fat

salt

pepper

1 tea spoon of Italian herbs

150 g of hard cheese

Everything as always - roll the dough, spread it evenly into the baking form, make pricks with a fork. Cover with parchment paper and line with peas or beans and let it bake for 15 minutes at 200 C, remove the load and bake for another 10 minutes.

Meanwhile combine the eggs, salt, spices and cream.

Spread the filling onto the pie base – grated cheese on the bottom (leave a little bit to cover the top), peppers are following next, then asparagus and pitted olives.

Pour the custard mixture, sprinkle with remaining cheese. Top with sliced tomato.

Bake at 180 ° C for 25-35 minutes depending on the oven operating.

That's it - both warm and cold - this cake is just a feast))

Enjoy your meal!!

Tags: english, еда, ово-лакто, овощи, пирог
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 16 comments

Recent Posts from This Journal